WordPress vedligeholdelse

WordPress-vedligeholdelse – Basic årligt

Du får

backup

Komplet sikkerhedskopiering af websted

For at være sikker opretter jeg en fuld sikkerhedskopi af dit websted en gang om måneden. I tilfælde af en katastrofe (hvis hjemmesiden bliver hacket eller en plugin/themeopdatering går galt), vil jeg gendanne den inden for 72 timer.

settings_backup_restore

Sikker WordPress Core-opdatering

WordPress CMS bliver konstant opdateret. Når en ny opdatering er klar, sørger jeg for, at dit websted opfylder kravene og opdaterer kerneversionen til den nyeste.

extension

Tema, plugins og PHP opdatering

Har du nogensinde lagt mærke til, at der tilsyneladende er noget, der skal opdateres hver uge? Jeg har styr på det. Jeg vil holde dine websideelementer opdateret (tema, plugins og endda PHP-versionen, hvis det er nødvendigt).

bug_report

Testlinks og kontaktformular

Alle links (interne og eksterne links) og formularer (kontaktformularer, hurtig kontaktformularer, tilmeldingsformular osv.) på dit websted vil blive testet for at sikre, at de fungerer korrekt.

security

Sikkerhed og hackersikkerhed

Jeg vil implementere de bedste sikkerhedsoptimeringer på dit websted. Gennem sikkerhedsplugin’et (den gratis version af det) vil dit websted blive scannet dagligt for at tjekke for sårbarheder og malware.

undo

Genopretning af WordPress

Er dit websted blevet hacket? Temaet eller plugin(s) opdatering(er) er gået galt? Din hosting-server er nede? Bare rolig, jeg har din ryg. Inden for 72 timer vil dit website være online igen.

Vaak Gestelde Vragen

WordPress onderhoudsservice is het proces waarbij u (de klant) mij (de ontwikkelaar) inhuurt om ervoor te zorgen dat uw site goed functioneert. Het omvat beveiliging, herstel en update taken (thema update, plugin(s) update, inhoud update, back-up creatie, herstel van de site, enz.), of het oplossen van bestaande website problemen (gebroken links, SEO en snelheid optimalisatie, enz.)

Op dit moment bied ik 3 website onderhoudsplannen aan: Basis plan ($87/mo), Standardt plan ($174/mo) en Premium plan ($348/mo).

Ja! Website onderhoud is erg belangrijk voor uw site. Als u een drukke ondernemer bent, of simpelweg niet genoeg vrije tijd heeft om de site te beheren, is het onderhoud van de site een extra zorg. Niet te vergeten dat als uw site uw online identiteit vertegenwoordigt en het wordt gehackt, gebroken of neergehaald (door verschillende redenen), zal er een extra zorg voor u zijn.

Sites gaan elke keer naar beneden, zelfs bij de grote bedrijven (Amazon site ging naar beneden op 16 juli 2018; Microsoft site ging naar beneden op 20 juni 2018; etc), maar met iemand die ervoor zorgt en het snel herstelt als er dingen mis gaan, is het stress-vrije aspect. In principe, wanneer u mij inhuurt als uw websitebeheerder, zult u extra tijd hebben om te ontspannen en om u te concentreren op uw bedrijf en gezin.

Natuurlijk kan je dat. Ik vind het wiel niet opnieuw uit. Het belangrijkste doel van deze dienst is om u, als ondernemer, meer tijd te geven. En u, in uw positie, begrijpt de waarde van elke seconde.

Er zijn ook mensen die websites hebben, maar die zijn gewoon niet te technisch. Zij presteren beter op andere gebieden en huren professionals in waarvan zij weten dat er een gebrek aan kennis is.

Zoals u weet, zijn er 3 onderhoudsplannen. De volgende punten zijn opgenomen in elk plan:

 • Volledige website back-up
 • Veiligheidscontroles
 • Website back-ups
 • WordPress thema, kern, en plugin updates
 • Controle van de up-time
 • Herstel, in geval van een ramp

Afhankelijk van het gekozen plan zijn er bijvoorbeeld maandelijkse volledige website back-ups, wekelijkse of dagelijkse.

Specifiek voor elk plan is er ook een responstijd, waarbij de prioriteit ligt op het Premium plan (binnen 24 uur), gevolgd door het Standardt plan (binnen 48 uur) en Basic plan (binnen 72 uur).

Op het Standardt en Premium plan, bied ik meer voordelen, zoals:

 • Nieuwe artikelen publiceren
 • SEO-rapporten
 • Veiligheidsrapporten
 • Gratis website migratie
 • en nog veel meer voordelen…

*Noteer dat u de inhoud (tekst, media-inhoud, enz.) moet leveren voor de artikelen/pagina’s die u wilt publiceren. Ik kan ook content schrijven (via mijn zakenpartners), maar daar moet je een extra vergoeding voor betalen, en de tarieven zijn verschillend van niche tot niche. Als u copywriting nodig heeft, stuur me dan een bericht en ik zal een manier vinden om u te helpen.

Natuurlijk kan dat. Maar als uw site voortdurend offline gaat, en ik vaststel dat de oorzaak te wijten is aan de hostingprestaties, moet u het hostingplan upgraden of van hostingprovider veranderen. Als u dat niet accepteert (om verschillende redenen), kan ik u geen website onderhoud aanbieden, omdat deze dienst niet compatibel is met hosting servers met lage prestaties.

Om het beste van mijn service te krijgen, moet u ervoor zorgen dat uw huidige hosting server voldoen aan uw website eisen.

Als u wilt upgraden / veranderen van de werkelijke hosting provider, kan ik u adviseren van waar te kopen (het kan mijn hosting service of een andere fatsoenlijke hosting provider – ik echt niet schelen te veel over dit aspect, het is niet een belangrijke) en wat zijn de beste hoeveelheid middelen (RAM, CPU, server locatie) voor uw site.

Als u gebruik maakt van maandelijkse betaling, kunt u de plannen upgraden/downgraden. Als u al voor een heel jaar hebt betaald, kunt u alleen het plan upgraden (als er een beter plan is), maar u kunt niet downgraden en om terugbetaling vragen.

Als u een fout hebt gemaakt en de dienst zonder voornemen hebt gekocht, kunt u om terugbetaling vragen in de eerste 12 uur nadat u de betaling heeft gedaan. Na 12 uur wordt er geen terugbetaling meer gedaan. Dit geldt voor zowel maandelijkse als jaarlijkse plannen.

Betalingen voor de Website Onderhoud plannen worden niet gerestitueerd, en ik geef geen pro rata restituties voor vooraf betaalde vergoedingen. Zodra een betaling of storting is gemaakt, is het niet gerestitueerd. Alle Setup vergoedingen worden niet gerestitueerd als het wordt toegepast op de kosten die onmiddellijk worden gemaakt door WebsitesSeller.com in het initiëren van diensten. Als een project wordt geannuleerd of uitgesteld, worden alle betaalde bedragen behouden door WebsitesSeller.com en indien van toepassing, een vergoeding voor alle werkzaamheden die verder gaan dan wat al is betaald voor zal worden betaald door de klant.

Uw creditcard wordt automatisch gedebiteerd, via PayPal of Stripe, aan het begin van elke factureringscyclus.

 1. Voor de maandelijkse plannen wordt u elke maand gefactureerd, op de dag dat u zich voor het eerst hebt aangemeld.
 2. Voor de jaarplannen wordt u na 12 maanden gefactureerd, in dezelfde maand en op dezelfde dag als waarop u zich oorspronkelijk hebt aangemeld.

Zodra de betaling is voltooid, ontvangt u een e-mailfactuur om u te laten weten dat uw betaling is geboekt.

Ja. Efter at have været i branchen i mere end 10 år ved jeg, hvad mine kunders websteder har brug for af hostingydelse, og jeg leverer skræddersyede løsninger til hver enkelt kunde.

De “Support Tijd” functie is hoeveel tijd ik investeer in uw website per maand. Hier is de maandelijkse ondersteuningstijd voor elk plan:

 • Basisplan: 30 minuten per maand
 • Standaard plan: 60 minuten per maand
 • Premium plan: 120 minuten per maand

Voorbeeld: Als u zich abonneert op het Basis-plan, krijgt u 30 minuten per maand. In deze 30 minuten tijd zal ik de benodigde updates en configuraties uitvoeren.


Opmerking: Als uw site offline is en hersteld moet worden (hij is gehackt of een update is fout gegaan, etc.), zal de tijd die geïnvesteerd is in het herstelproces niet meegeteld worden als support tijd. Zelfs de 30 minuten support tijd werden besteed, zal ik alle tijd investeren die nodig is om de site terug te zetten, zonder discussie. In feite, dit is een van de ideeën van dit soort service. Om de sites van mijn klanten online te houden, draaiende zonder enig probleem.

U moet zorgen voor de opgemaakte inhoud (tekst en afbeeldingen), zoals ik al vermeld bij punt 5, hierboven. Ik kan echter ook content schrijven (via mijn zakenpartners), maar daar moet u een extra vergoeding voor betalen, en de tarieven zijn verschillend van niche tot niche. Als u copywriting nodig heeft, stuur me dan een bericht en ik zal een manier vinden om u te helpen.

Opmerking: U bent volledig verantwoordelijk voor de tekst die u aanlevert.

Ja, deze functie is inbegrepen in het Premium plan, wanneer u kiest voor het jaarabonnement. Het is niet inbegrepen in het maandelijkse Premium plan.

Ik zal uw site gratis migreren, voor elk van de jaarplannen en voor het maandelijkse Premium plan.

Ik doe de volgende migraties:

 1. Sub-domain naar domein.
 2. Hosting overdracht.
 3. Hosting en domein verhuizing.

Opmerking: Het migratievoordeel geldt alleen voor sites onder 750mb, zoals vermeld in de WordPress Overdracht Service. In principe krijgt u wat is vermeld in de WordPress Transfer service gratis.

Afhankelijk van het website onderhoud dat u heeft, zijn hier de maximale tijden dat ik zal reageren op uw verzoeken:

 1. Basis plan: Binnen 72 uur
 2. Standaard plan: Binnen 48 uur
 3. Premium plan: Binnen 24 uur

Bijvoorbeeld, als u het basis onderhoudsplan heeft en u wilt iets repareren/updaten/veranderen, dan zal ik binnen maximaal 72 uur reageren nadat ik uw bericht heb ontvangen.

De prioriteit van de verzoeken worden geteld in de volgende hiërarchie: Premium -> Standardt -> Basic.

Onbeslist?

Vermeld zoveel mogelijk informatie als u kunt en ik zal u het meest geschikte WordPress onderhoudsplan aanbevelen.

Få service

870,00 $ / 12 måneder

Lignende tjenester, du måske vil kunne lide

Ikke nok tilbud? Send mig en besked

There has been a critical error on this website wmpl wordpress 6.1 november 2nd 2022
BusinessUncategorizedWordPress vedligeholdelseWordPress overførsel

Solve My WPML & WordPress 6.1 Error

80,00 $

WordPress vedligeholdelse

WordPress-vedligeholdelse – Standard årligt

1.740,00 $ / 12 måneder

WordPress vedligeholdelse

WordPress-vedligeholdelse – Premium Monthly

348,00 $ / måned